-

Blog

Obavestenje povodom vazecih mera

Ovim putem obavestavamo sve nase kupce i poslovne partnere da mogu porucivati robu telefonom ili putem e-maila. Isporuku robe vrsimo na teritoriji Novog Sada direktno na objekat ili firmu. Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.  

March 17, 2021

Henkel - Ceresit fasadni sistem stambena zgrada

Fasadni sistem Henkel - Ceresit izveden na stambenoj zgradi u ulici Sime Matavulja. Investitor Build Invest novi sad se odlučio za Si-Si (silikatno-silikonski) fasadni malter od proizvođača Henkel. U galeriji možete videti više slika ovog zaista lepog objekta. 

January 14, 2021

Izvodjenje radova na kući

Izvođenje fasaderskih radova na privatnoj kući. Fasadni sistem Si-Si po Henkel Ceresit sistemu. Više fotografija ove kuće možete videti u galeriji.

January 14, 2021

Totalna rekonstrukcija stana

Totalna rekonstrukcija stana u ulici Janka Čmelika. U stanu vršeni radovi na zidovima, postavljanje parketa, nove pločice u hodniku i totalno rušenje i adaptacija novog kupatila sa pratećim radovima na vodovodu i kanalizaciji. Radovi su trajali 28 dana. Više fotografija u galeriji. 

January 14, 2021

Adaptacija i rekonstrukcija lokala na Ribljoj Pijaci

Adaptacija,rekonstrukcija,Home Sweets,

Totalna rekonstrukcija lokala na Ribljoj Pijaci. Dva lokala pretvarana u jedan,rušenje mokrog čvora i skidanje pločica u oba lokala. Sređivanje struje,nova kermika i sređivanje zidova. Radove smo izvodili za dugogodišnje partnere "Home Sweets" koji imaju lokale na više mesta u gradu. U galeriji možete više pogledati o ovom objektu!

January 14, 2021

Izvođenje molersko-fasaderskih radova

moleri,fasaderi,gips

U našoj ponudi imamo izvođenje svih vrsta molerskih,farbarskih,gipsarskih kao i izrada fasaderskih radova (demit). Garancije na izvođenje radova. Garancija na materijale. Vođenje projekta. Za sve dodatne informacije Vam stojimo na raspolaganju.  

April 13, 2020

Promena sedišta firme "Lemix"

Od 01.10.2019. sedište firme "Lemix" se nalazi u Ulici Djordja Kratovca br. 1 

October 28, 2019

Kompletni unutrašnji i spoljašnji radovi na privatnoj vili

Porodična kuća na Novom Naselju, kompletno uređivanje i unutrašnjih i spoljašnjih radova. Unutra smo izvodili gipsarke i molerske radove. Materijali koje smo koristili su isključivo uvozni i visokog kvaliteta. Grčki proizovodi kompanije "Vitex" su se najviše koristili za unutrašnje izvođenje. Od gotovog gleta do završnih bojenja. Tonovi su rađeni u mix sistemu po izboru investitora. Spoljašnje radove smo radili u "Henkel Ceresit" sistemu sa garancijom. Više fotografija možete pogledati u našoj galeriji. 

April 12, 2019

Nešto novo u našem asortimanu proizvoda

Svetski poznati proizvodi i kod nas. "Penetron" broj jedan u zaštiti betona i betonskih ploča možete nabaviti kod nas. Penetron sistem se već više od 30 godina koristi širom sveta za hidroizolaciju i zaštitu betonskih struktura. Ova vrsta proizvoda otklanja najčešće probleme koji se javljaju u dodiru betona i vode. Cilj i zadatak produženja večnosti i trajnosti betona. 

April 12, 2019

Italijanski "Travertin"

U ulici Jovana Cvijića, radili smo Italijansku tehniku "Travertin". Objekat je bio spolja samo izmalterisan,u ovom slučaju "Travertin" nam je poslužio kao završni materijal. Na molbu investitora ton je svetliji,pa samim tim i nežniji. Ova vrsta materijala može da se koristi i kao dekoracija kako spoljašnjih,tako i unutrašnjih radova.  Više slika možete pogledati u našoj galeriji,i kako su tekli radovi. 

April 12, 2019

Pages