-

GALERIJE

Rekonstrukcija stana

Rekonstukcija stana. Izvodjeni keramičarksi,molersko farbarski, parketarski i radovi na vodovodu i kanalizaciji. 

January 14, 2021

"Home Sweets" - Riblja Pijaca

Rekonstrukcija i adaptacija dva lokala u jedan na Ribljoj Pijaci. 

January 14, 2021

Henkel - Ceresit sistem

Henkel - Ceresit fasadni sistem. Sistem energetske efikasnosti. Fasadna kamena vuna. Komplet izvođenje radova na privatnim kućama. 

April 13, 2020

Henkel - Ceresit fasadni sistem

Evo nekoliko objekata koje smo radili u Henkel sistemu sa garancijom. Svi materijali koji su korišćeni moraju da imaju sertifikate da bi se mogla odobriti garancija. 

April 12, 2019

"Travertino" Italijanska tehnika

Travertino je mineralna zidna obloga na bazi kreča i elemenata pravog Travertino kamena, na vodenoj bazi sa visokim stepenom paropropusnosti kojim se može dobiti efekat poroznog kamena tipično kamenu Travertina.Travertino set sadrži: Travertino prah (pakovanje od 15 kg)Velature za mat efekat/ Super Glaze za sjajan efekatToner po izboru iz naše ton karteJedan Travertino set ima pokrivnu moć za oko 10-ak m2

April 12, 2019

Erker plus Inženjering

"Knauf" sistem termo izolacije. Kamena vuna,lepkovi i završni fasadni malteri. 

April 12, 2019

"Home Sweets"

"Home Sweets" radnja koja se bavi uređivanjem enterijera Vaših domova,mesta na kojima provodite vreme. "Lemix DOO" je bio zadužen za sređivanje unutrašnjosti lokala. Od sirove faze,pa do samog useljenja bili smo u ovom lokalu. Radovi za koje smo mi bili zaduženi su molersko - farbarski, gipsarski, keramičarski, vodovod,kanalizacija, kao i mašinski rad košuljice i malterisanje. Pojedini delovi lokala na zahtev investitora ostavljeni su u industrijskom stilu. Deo zida je malterisan,deo ostavljen u ciglama, a deo rađen gipsom.

March 6, 2018

Privatna kuca "Petrovaradin"

U Petrovaradinu, u ulici Cajkovskog br. 6 radjena je privatna kuca. Kao sto ste mogli u nasem blogu vezano za ovaj objekat da procitate, izuzetno lepa "vila" sa mnogo ostrih ivica i stubova. Materijal nase novosadske fabrike "HGP" je materijal koji je ugradjen na ovaj objekat pocev od lepkova pa sve do fasadnih maltera i kulirplasta. To nije sve, na pojedinim mestima kao i samim stubovima izvucen je italijanski materijal poznati " Travertino". On je radjen u zutoj boji po zelji investitora.

July 5, 2017

Vitorog - Motins fabrika

Rekonstrukcija nekadasnje fabrike motornih ulja "Motins" u zoni preko puta Metro marketa, pocela je pocetkom marta. Za pocetak bilo je neophodno osposobiti proizvodnu halu. Krpljenje rupa, osvezavanje zidova, izrada pregradnih zidova gips plocama, obrada istih itd. U galeriji mozete pratiti kako postepeno teku radovi na ovom projektu.

July 5, 2017

Nova poslasticarnica "Mozart"

Na Bulevaru Evrope u novom "Laguna" kompleksu nalazi se nova poslasticarnica "Mozzart". Molersko-farbarski, gipsarski, elektricarski, vodovod i kanalizacija,keramicarski kao i stolarski radovi su izvedeni na ovom projektu. U galeriji mozete pogledati kako su tekli radovi po fazama. Od samog pocetka i sirovog stanja,pa sve dok lokal nije priveden nameni. 

December 9, 2016

Pages